tiistai 11. maaliskuuta 2014

Lapseni tahtoo ajaa, mitä tehdä?


Moottorikerholla on pidetty ja pidetään vielä kerran alle 15-vuotiaille lapsille tarkoitettu ajotapahtuma. "Eniten halusin saada mukaan mukaan lapsia, jolla ei ole aikaisempaa motocrosspyörästä. Lapset, jotka ovat tapahtumaan osallistunut, ovat koittaneet mönkijää tai jotakin muuta moottorilla toimivaa vehjettä. Eli jokin kosketus lajiin on ollut jo, ja se on ainoastaan hyvä asia" Näin kuvailee Santtu ajotapahtumaansa.


Vanhemmat ovat tykänneet, että lapset ovat päässeet aloittamaan rauhassa, kun rata ei ole täynnä kuskeja, jotka osaavat jo ajaa. Santun valmennuksessa voi rauhassa mennä omaa tahtia, juuri niin kuin itse parhaaksi näkee. Valmennus on hyvä myös siihen nähden, sillä kertamaksu (30€) on huomattavasti vähemmän, kuin jos hankkii pyörän sekä ajovarusteet. 


Ajovarusteitakaan ei tarvitse olla, kun tulee kokeilemaan. Lapsi ei tarvitse muuta kuin hyvän mielen ja vaatteet, mitkä saa sotkeutua, sillä lialta ei tässä lajissa voida välttyä. Santun mielestä parasta valmennuksessa on ollut se, kun on nähnyt lasten kasvoilla aidon hymyn. Silloin tuntee onnistumisen tunteen, ja tietää, että tästä on ollut hyötyä.


Santtu teki MX-kokeilun päättötyönä, eikä varmastikaan ole päivääkään katunut, että päätti tehdä sen näin.
Mikäli mielit tuoda lapsesi kokeilemaan, vielä on yksi kerta jäljellä: 20.3.2014 klo 17-19. Ja hinta on sen 30 euroa. Tervetuloa mukaan. 

2 kommenttia :

  1. Hei!
    Pitääkö tuohon kokeilukertaan 20.3. ilmottautua etukäteen?

    VastaaPoista
  2. Hei,

    Ota yhteyttä ohjajaja Santtu Kiviniemeen. Alla linkki tmk:n sivuille, jossa kaikki yhteystiedot ja ohjeet.
    TERVETULOA!

    terv Turun Moottorikerho ry

    http://www.turunmoottorikerho.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=148:lasten-motocross-tapahtuma&catid=13&Itemid=118

    VastaaPoista