tiistai 4. maaliskuuta 2014

Kerhon esittely

"Turun alueen vanhinpana moottoriurheiluseurana toimimme aktiivisesti sekä kilpailu että harraste puolella. Tavoitteenamme on saada kaikki nauttimaan moottoriurheilun tuomasta vapauden ja onnistumisen tunteesta. Aktiivisen valmennustoiminnan ansiosta mukaan on helppo tulla olet sitten juniori tai vanhempi kokeilijan. Lajeinamme ovat mm. Enduro, Motocross, Road Racing, sekä Supermoto" Tässä suora lainaus TMK:n etusivulta, jotka löytyy tästä

Kerholla järjestetään erilaisia tapahtumia sekä leirejä, kuten esimerkiksi Miska Aaltosen MX-valmennus keväällä 2014. Halli on arkisin TI-KE 17-20 ja viikonloppuisin 12-17. Myös yksityistilaisuuksien järjestäminen onnistuu, kysythän lisää!
Hyvän radan lisäksi kerholta löytyy mukava keittiötila, jossa maistuu vauhdikkaan ajon jälkeen lämmin kahvi. Henkilökunta hallilla on mukavaa ja ilmapiiri rento, joten sekin on täällä kunnossa. Jos olet miettinyt tutustumista, etkä sitä ole vieläkään tehnyt, niin nyt on jo aika.
Ajajille on tietenkin myös pukuhuone, josta löytyy myös suihku. Kaikki on siis tehty juuri teitä varten. 
Kerhon kalenteria seuraamalla et varmastikaan missaa yhtäkään tapahtumaa, johon tahdot osallistua!
Tässä hinnat, joilla pääset ajamaan:

Kertamaksu 20,00 (Tmk:n jäsen 15,00)
Kymppikortti 85 cc ja isommat 180,00 (Tmkn:n jäsen 135,00)
Kymppikortti pienenet 65 cc - 70 cc 120,00 (Tmk:n jäsen 100,00)
50 cc TMK:n jäsenet ajavat ilmaiseksi. Muut 5 € / kerta
Kerhon sivuilta löydät hallin ohjeita, ajo-ohjeen sekä muuta tarpeellista tietoa. Kerho sijaitsee osoitteessa Artukaistentie 9, aivan HK-areenan tuntumassa. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti